Exclufence


Over ons


Home » Wie zijn wij?
Er was tot nu toe de keuze tussen een duur sierhekwerk van hoge kwaliteit of een goedkoop sierhekwerk van slechte kwaliteit. Wij dachten: dit kan anders. Met onze exclusieve samenwerking met een van de beste hekwerk producenten uit Europa kunnen wij de vraag naar een kwalitatief hoogwaardig hekwerk voor de juiste prijs perfect invullen.

30

jaar ervaring

Met positief ondernemerschap en een nieuwe frisse kijk op de markt staan wij klaar voor de zakelijke én particuliere klant. Wij leveren hekwerk op maat van hoge kwaliteit uit een breed uitlopend assortiment.

Visie

Onze klant bedienen waarbij de focus ligt op het ontzorgen van het volledige productieproces van maatwerk hekwerken. Vanaf het ontwerpen en technisch tekenen tot aan het productieproces, inclusief het verzinken en coaten van de hekwerken. Hierbij wordt de focus gelegd op het automatiseren van arbeidskrachten en het creëren van partnerschappen.

Technisch tekenen

Innovatief productieproces

Volbad verzinkt incl. poedercoating


Missie

Het mogelijk maken voor ieder bedrijf of enthousiaste klusser tot het inkopen van maatwerk sierhekwerk.

Breed assortiment

Eenvoudige installatie

Duurzame producten


Strategie

Exclufence heeft het doel om hekwerk aan te bieden op de meest efficiënte wijze. Dit doel wordt gerealiseerd door de focus op het volledig automatiseren van het productieproces en het digitaliseren van de overige processen.

Innoveren

Modernisering

Digitalisering